R.L.V.W. is reeds 30 jaar in Sint-Niklaas en het Waasland te ontvangen en heeft in de loop der jaren een grote naamsbekendheid en luisterdichtheid opgebouwd. Sinds 2009 zijn onze uitzendingen ook in Lokeren en de Durmestreek te beluisteren. De programma’s richten zich hoofdzakelijk op moderne dertigers en veertigers met een voorkeur voor popmuziek uit de jaren 80, 90 en 2000.

Enkele voordelen van radioreclame:

• Snel en flexibel
• Eenvoudig realiseerbaar
• Hoge herhaalfactor
• Meer naamsbekendheid
• Betaalbaar! Bij R.L.V.W. adverteert u reeds vanaf €80 per week!

Of het nu gaat om actiegericht adverteren of het vergroten van uw naamsbekendheid, adverteren op R.L.V.W. is dé ideale oplossing voor de verspreiding van uw reclameboodschap!

R.L.V.W. kan binnen een paar dagen in samenwerking met een gespecialiseerde firma een doeltreffende radiocommercial produceren, waarbij enkel gebruik gemaakt wordt van professionele stemmen. Hierdoor zijn onze commercials van hoge kwaliteit en brengen ze uw boodschap duidelijk over. Doordat gekozen kan worden uit een groot bestand van beschikbare stemmen kan uw zaak of produkt op een juiste en unieke manier geprofileerd worden.

Voor meer informatie omtrent adverteren op R.L.V.W., contacteer vrijblijvend onze sales-manager op 03/760.18.00 of 03/777.70.77.