De U.S.S. Enterprise wordt op een reddingsmissie gestuurd naar één van de uithoeken van de ruimte, waar ze worden aangevallen door Krall, een meedogenloze vijand van de Federatie. Kapitein Kirk, Spock en de rest van de bemanning worden van elkaar gescheiden wanneer ze een crashlanding maken en vast komen te zitten op een vijandige planeet. Ze moeten al hun hoop stellen in Jaylah, een rebelse alien krijgster, de enige die hen kan helpen om van de planeet af te komen. Kunnen ze Kralls dodelijke leger stoppen voordat er een galactische oorlog uitbreekt?

Toen bekend raakte dat Justin Lin deze episode van Star Trek zou regisseren, vreesden veel fans dat Beyond een soort Fast & Furious in space zou worden. En natuurlijk krijg je overdonderende effecten en spektaculaire actie maar gelukkig zorgde Simon Pegg (samen met Doug Jung) ook voor een knap verhaal met voldoende humor. Het maakt van Star Trek Beyond de beste film sinds JJ Abrams de serie in 2009 heropstartte.

X-Tra’s op de blu-ray:

 • Deleted Scenes – Ga voorbij de definitieve montage van de film met scenes die je niet in de bioscoop te zien kreeg.
 • Beyond the Darkness – Maak kennis met de visionaire producer J.J. Abrams, regisseur Justin Lin en co-scenaristen Simon Pegg en Doug Jung terwijl ze de inspiratie bespreken voor de verhaallijn van Star Trek Beyond en die leven inbliezen.
 • Enterprise Takedown – Wees getuige van hoe een schokkende aanval de USS Enterprise vernietigt. Actie die je op het puntje van je stoel laat zitten!
 • Divided and Conquered – Ontdek hoe de filmmakers in Star Trek Beyond opnieuw grenzen verlegden door de bemanning van de Enterprise met de hachelijkste situaties uit hun leven te confronteren.
 • A Warped Sense of Revenge – Maak kennis met de recentste slechterik uit het Star Trek-universim, Krall. Acteur Idris Elba onthult het achtergrondverhaal dat ten grondslag ligt aan de angstaanjagende ambities van zijn personage.
 • Trekking in the Desert – Begeef je op de set van Dubai en ontdek hoe de futuristische architectuur van de stad de basis zou worden van de meest vernieuwende Starbase tot nog toe.
 • Exploring Strange New Worlds – Ga samen met regisseur Justin Lin op toernee langs de ongelofelijke filmsets van Star Trek Beyond.
 • New Life, New Civilizations – Bekijk hoe ontwerpers van special effects de uitdaging aangingen om niet minder dan 50 nieuwe buitenaardse soorten en rassen te scheppen, zodat de film op passende wijze de 50ste verjaardag van Star Trek kon vieren.
 • To Live Long and Prosper – Reis doorheen de voorbije 50 jaar Star Trek met J.J. Abrams en de cast, terwijl ze herinneringen ophalen aan de evolutie van deze iconische scifireeks.
 • For Leonard and Anton – Bekijk een ontroerend eerbetoon aan de legendarische Leonard Nimoy en het geliefde bemanningslid Anton Yelchin.
 • Gag Reel – Deel in de pret met deze hilarische compilatie van bloopers op de set.

Regie: Justin Lin
Met: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, Idris Elba, ea.
Duur: 122 min.

Win de blu-ray van Star Trek Beyond op onze Facebookpagina.

Meer over Star Trek Beyond en andere films van Universal vind je hier: https://www.facebook.com/UniversalPicturesHomeEntertainment