sounds great, feels good
19.08.2021

4 nieuwe namen voor Crammerock

4 nieuwe namen voor Crammerock
The Chralatans, De Jeugd Van Tegenwoordig, Brutus en DIRK.

Het aftellen in Stekene is begonnen, nog een tweetal weken en Crammerock opent zijn deuren voor het muzikaal hongerige publiek. Vandaag konden de organisatoren 4 nieuwe namen toevoegen aan het lijstje.

Minder goed nieuws voor de fans van SUEDE. De Britse cultgroep met flamboyante popsongs laat in een statement weten dat ze hun komst naar Crammerock moeten annuleren. De editie van Crammerock ziet er veelbelovend uit met de eerder aangekondigdekomst van o.a. dEUS, Balthazar, Doe Maar, The Kooks, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy. Daar komen nu ook The Charlatans, De Jeugd van Tegenwoordig, Brutus & Dirk bij op zaterdag. De laatste namen en het tijdsschema worden in de loop van de volgende weken aangekondigd.

Eerder werd aangegeven dat het aantalbeschikbare tickets voorlopig werd beperkt tot 13.500 tickets per dag – dezetickets waren in recordtempo de deur uit. Er is een wachtlijst geopend op www.crammerock.be.“Begin volgende week wordt bekend gemaakt of er nog meer tickets vrijgegeven worden. We raden iedereen sterk aan om zich in te schrijven op de wachtlijst. Zo krijg je als eerste de kans om te bestellen.”

Toegang tot Crammerock is enkel mogelijk met een geldig Covid Safe Ticket.Op deze manier kunnen festivalbezoekers aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. Op en rond het festivalterrein zullen eveneens maatregelen genomen worden om het festival veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten.

105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas