sounds great, feels good
26.08.2021

6 extra namen voor Crammerock en extra tickets vanmiddag.

6 extra namen voor Crammerock en extra tickets vanmiddag.
Cramme voegt 6 extra namen toe, waaronder "The Opposites."

Laaste tickets deze namiddag.

De line-up van Crammerock werd eerder deze maand enthousiast onthaald en het festival raakte daarmee uitverkocht in een mum van tijd. De festivalorganisatie liet toen weten het aantal beschikbare tickets voorlopig te beperken tot 13.500 tickets per dag en een degelijke analyse van de COVID-impact te maken om te overwegen om de resterende tickets vrij te geven. Om alles veilig te laten verlopen komt er een uitbreiding van het terrein en een testcentrum.

Eerder werd al duidelijk dat de invoering van het Covid Safe Ticket, de hoge vaccinatiegraad en tal van andere maatregelen zoals het voorzien van een testcentrum in samenwerking met UZ Gent een veilige editie mogelijk maken. “Gecombineerd met de versoepelde maatregelen die ingaan begin september, een terreinuitbreiding om het comfort van de festivalbezoekers te verhogen en de onmisbare ondersteuning van Toerisme Vlaanderen en de gemeente Stekene maakt de organisatie zich sterk dat ze alles veilig kunnen laten verlopen met respect voor alle huidige maatregelen.

Extra Tickets

Het aantal tickets werd eerder deze maand beperkt tot 13.500 per dag. Vanaf 15u deze middag zullen eropnieuw een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn via de website van het festival. Wie zich inschreef op de wachtlijst kreeg gisteren al bericht en krijgt nog tot klokslag 15u de kans om zijn ticket te verzilveren.

Naast de headliners die al eerder waren aangekondigd, voegt Crammerock nu ook The Opposites toe aan de mainstage. Froukje, Frenna, Goldband, Antoon, Kevin, Used en Unregular aan de club.

105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas