sounds great, feels good
10.03.2022

De politie van Sint-Niklaas is op zoek naar jou.

De politie van Sint-Niklaas is op zoek naar jou.
Lokale politie je toekomstige werkgever?

Rekruteringscampagne wil jongeren warm maken voor een job bij Lokale Politie Sint-Niklaas

Ingekorte selectieprocedure leidt naar job in zelfgekozen politiezone

De selectieprocedure voor wie wil starten bij de politie is onlangs volledig hervormd. Kandidaten kunnen voortaan sneller aan hun opleiding en aan hun job beginnen. Om zeker te zijn van een plaats bij hun favoriete zone kunnen geslaagde kandidaten reeds solliciteren bij deze zone voor ze aan hun opleiding beginnen.
Lokale Politie Sint-Niklaas lanceert een campagne om jongeren te overtuigen deel uit te maken van dit dynamisch korps. Medewerkers spelen een hoofdrol in deze campagne, waarin ze in een korte quote vertellen waarom ze graag bij de politie werken. Met affiches in het straatbeeld, flyers, maar ook een animatiefilmpje op sociale media zullen ze de komende weken overal opduiken!

Lokale Politie Sint-Niklaas als toekomstige werkgever?

Bovendien worden er elke laatste zaterdag van de maand infosessies georganiseerd in het Politiehuis.
Deze starten om 10 uur en gedurende twee uur wordt de selectieprocedure toegelicht door onze beroepenvoorlichters. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding en eerste kennismaking met het korps. Enthousiaste medewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen.

Lokale Politie Sint-Niklaas heeft veel te bieden!

  • Wij zijn een middelgroot politiekorps werkzaam in een bruisende centrumstad.
  • Er is een grote diversiteit aan werk, elke dag is anders. Bovendien kunnen inspecteurs hun dossiers zelf afwerken, dus opvolgen van begin tot eind.
  • In deze zone krijgen werknemers de kans om levenslang te leren, de kans om zich te specialiseren, en met taakaccenten zichzelf te onderscheiden. Denk aan een opleiding tot zedeninspecteur of deel uitmaken van het fietsteam.
  • Ons korps is innovatief en zet in op technische evolutie door aankoop hybride wagens, bodycams, … we zijn verwend met technische snufjes, maar zonder het aspect duurzaamheid uit het oog te verliezen!
  • Bij Lokale Politie Sint-Niklaas ben je geen nummer, maar maak je deel uit van een grote en diverse familie, die werk maakt van een veilig en leefbaar Sint-Niklaas.

Wil je nog meer weten: volg ons op sociale media!

De plaatsen voor de infosessies zijn beperkt tot 20 personen dus inschrijven is verplicht.
Inschrijven kan door te mailen naar: pz.stniklaas.rekrutering@police.belgium.eu

Deelnemingsvoorwaarden:

  • Je bent ouder dan 18 jaar.
  • Je hebt de Belgische nationaliteit.
  • Je bent van onberispelijk gedrag.
  • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs
105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas