sounds great, feels good
08.12.2020

Een cadeau voor de feestdagen met ‘KadOh van hier”.

Een cadeau voor de feestdagen met ‘KadOh van hier”.
500 cadeau's van 60 lokale handelaars op één website

Deze week lanceerde het stadsbestuur het online platform ‘KadOh van hier’ tijdens een magisch pre-kerstmoment op de Grote Markt. De website functioneert als een virtuele showroom waar 500 cadeau-ideeën van meer dan 60 lokale handelaars gebundeld staan. Met dit initiatief wil de stad de lokale handel een hart onder de riem steken nu het coronavirus het normale eindejaarsshoppen danig hindert. Inwoners van groot Sint-Niklaas kunnen alvast rekenen op een betoverend eindejaar, want bezoekers van de website maken kans op een verrassingsgeschenk dat aan huis wordt geleverd door de Kerstman.

Deze uitzonderlijke eindejaarsperiode creëert grote uitdagingen voor handelaars, die sinds kort weer de deuren mogen openen, zij het onder strikte voorwaarden. Stad Sint-Niklaas wil de lokale handel steunen door hen een online platform aan te bieden waar ze hun eindejaarsgeschenken kunnen tentoonstellen. Het eindejaar is standaard de meest winstgevende periode van het jaar voor de handelaars. Door corona kunnen winkels dit jaar veel minder klanten ontvangen. Om hun online verkoop deze maand te boosten, heeft het stadsbestuur het inspiratieplatform ‘KadOh van hier’ gecreëerd.

Meer dan 60 handelaars uit het centrum van Sint-Niklaas en deelgemeenten plaatsten hun leukste eindejaarsgeschenken in de digitale showroom, goed voor zo’n 500 cadeaus. “We zijn aangenaam verrast door het initiatief van de stad om cadeau-inspiratie te bundelen. Klanten vinden alles terug op één platform en klikken zo door naar onze eigen website waar ze het cadeau dan effectief kunnen kopen,” vertelt Veerle De Niel van Pand Zestien. Ook Yann Callaert, General Manager bij bloemenhuis Daniel Ost, is enthousiast over de actie. “Gelukkig mogen de winkels sinds 1 december weer open, maar we mogen minder klanten ontvangen dan gewoonlijk. We geloven sterk in dit gedeeld initiatief en hopen dat veel mensen via ‘KadOh van hier’ hun weg naar onze producten zullen vinden.”

De kerstman shopt lokaal

Op de website staan de cadeau-ideeën van lokale handelaars gebundeld op basis van hun doelpubliek, gaande van fashionista’s, over bourgondiërs en interieurlovers, tot het hele gezin. Bezoekers van de website kunnen gebruik maken van de handige cadeauwijzer die hun voorkeuren filtert om zo het perfecte lokale kerstcadeautje te vinden.

Door online aan het magische rad te draaien, maken bezoekers bovendien kans op één van de vele KadOhbonnen, te besteden in Sint-Niklaas, of op de wel heel bijzondere hoofdprijs. 20 gelukkige winnaars worden eind december namelijk verrast door een geschenk dat bij hen thuis geleverd wordt door niemand minder dan de Kerstman, die met een volle arrenslee doorheen de stad trekt.

Stad Sint-Niklaas nodigt haar inwoners uit om dit eindejaar zoveel mogelijk lokaal te shoppen om de handelaars een hart onder de riem te steken. Naast het online platform KadOh van hier, organiseert de stad koopzondagen op 13, 20 en 27 december. Uiteraard roept het stadsbestuur vriendelijk op om de veiligheidsmaatregelen hierbij in acht te houden.

Vind meteen je ideale eindejaarsgeschenk op www.kadohvanhier.be.

105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas