sounds great, feels good
21.01.2022

Nieuwe brochure met jobs in de regio

Nieuwe brochure met jobs in de regio
Bepasin een brochure met lokale vacatures

Bepasin, de Sint-Niklase vereniging van bedrijventerreinen, bracht een verzorgde brochure uit met recente vacatures van lokale ondernemingen. Onder de titel ‘Wie wil nu niet dichter bij huis werken?’ zet de publicatie tientallen jobaanbiedingen in de kijker van een twintigtal toonaangevende Sint-Niklase bedrijven.

Het beleidsprogramma van het stadsbestuur zet onder het thema ‘Samenwerken voor werk’ de doelstelling voorop om het tewerkstellingsaanbod in Sint-Niklaas te vergroten. Het gaat uiteraard om een uitdaging, die we niet alleen kunnen waarmaken.

In uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst met de stad zet Bepasin acties op om het werken in onze stad te promoten. Zo nam de vereniging, die intussen meer dan 130 leden telt, het initiatief om actuele vacatures van Sint-Niklase bedrijven te bundelen in een handige overzichtsbrochure. Het gaat zowel om jobs, waar werkzoekenden kunnen instappen zonder vooropleiding, als om jobs voor hoogopgeleide, gespecialiseerde profielen. Ook het stadsbestuur is in de publicatie vertegenwoordigd.

Het jobaanbod in de brochure mikt niet alleen op werkzoekenden, maar ook op mensen uit onze stad en omgeving die graag dichter bij huis aan de slag gaan.

Sint-Niklaas heeft als centrumstad veel troeven en de lokale ondernemingen hebben een groot en gevarieerd aanbod aan tewerkstellingsplaatsen. Lokaal werken biedt ook niets dan voordelen voor het gezinsleven.

De oplage van de publicatie bedraagt 50.000 exemplaren. De verspreiding gebeurt via bpost. De brochure staat ook online op www.sint-niklaas.be.

105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas