sounds great, feels good
24.08.2020

Radio-uitzending Blokbuster vanuit de Beenaertwijk en live op RLVW.

Radio-uitzending Blokbuster vanuit de Beenaertwijk en live op RLVW.
Blokbuster live vanuit de Beenaertwijk in Sint-Niklaas.

Als een echt circus komen de Blokbusters op vrijdag 28 augustus met hun Cinémobiel en aanhang aangereden en bouwen ze een groot scherm op én een mini-radiostudio met een bijbehorende antenne. Dominique Van Malder (studio Orka, Radio Gaga), Joris Hessels (Gentbrugge, Radio Gaga) en Janne Desmet (studio Orka) zijn de gastheren en gastvrouw van dienst die de Beenaertwijk voorzien van veilig vertier.

Omwille van de huidige coronamaatregelen kunnen er dit jaar helaas geen buurtfeesten plaatsvinden. Met dit initiatief – getrokken door de buurtwerking en het culturele centrum - willen de Blokbusters een onverwacht circus creëren en een nieuwe manier van ontmoeting stimuleren. Verzoeknummertjes, interessante verhalen van de buurtbewoners en een filmvoorstelling staan al zeker op de agenda.

De inwoners van de Beenaertwijk kunnen het hele gebeuren volgen via hun balkon of krijgen een plaatsje per bubbel op het binnenplein van de Beenaertwijk 12, rekening houdend met de nodige afstand uiteraard. Daarnaast kan iedereen in Sint-Niklaas de radioshow volgen via radio Land Van Waas (107.9 fm) vanaf 19 uur. De inwoners van de Beenaertwijk kunnen dit doen op 105.9 fm. De uitzending start om 19u.

Heb je geen radio, wil je een plaatje aanvragen of heb je iets interessant te vertellen?

Laat het dan weten aan buurtwerker Lotte Verbeke via 0470 18 25 78.

105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas