sounds great, feels good
30.09.2020

Weekend van de klant op 3 & 4 oktober.

Weekend van de klant op 3 & 4 oktober.
Kom naar het weekend van de klant.

Op 3 en 4 oktober is het Weekend van de Klant, een actie van Unizo en Comeos. Tienduizenden handelaars leggen dit weekend hun trouwe klanten extra in de watten met een fijne attentie of extra. Ook Sint-Niklaas doet mee. Deelnemende handelszaken zullen ook op zondag 4 oktober de deuren openen en klanten kunnen tijdens het weekend dubbele oh-punten sparen. Klanten kunnen daarnaast draaien aan het Rad van de Klant om prachtige prijzen in de wacht te slepen.

2020 verschilt sterk van andere jaren. Wie terug gezellig komt shoppen, wordt door de lokale winkeliers extra in de bloemetjes gezet. Veel handelszaken voorzien een klein geschenkje of een speciale actie tijdens het nationaal Weekend van de Klant.

Zo zullen klanten bij Brood en Spelen een stuk brownie krijgen en nemen ze een gratis spel mee naar huis wanneer ze een aankoop ter waarde van 50 EUR doen. Klanten kunnen rekenen op een kleine attentie of korting bij onder andere Chocolatier Wauters, Comptoir des Enfants, Pearle Opticiens, Blue-Sky Boutique, De Wael Textiel. Libelle & James voorziet een glaasje cava en een hapje voor bezoekers.

De deelnemende winkels in het stadscentrum openen de deuren op zondag 4 oktober van 14 uur tot 18 uur. Zo kunnen klanten het hele weekend naar hartenlust shoppen in hun favoriete handelszaken.

Tijdens het Weekend van de Klant maken klanten kans op indrukwekkende prijzen. Zo zal er een Rand van de Klant staan aan het begin van de Stationsstraat. Bij een aankoop van 25 EUR bij een lokale zaak, kunnen klanten aan het rad draaien om kans te maken op indrukwekkende prijzen zoals een ballonvlucht, een verwenweekend of een kad-oh-bon.

Traditiegetrouw verdienen klanten tijdens dit winkelweekend ook dubbele oh-punten, die ze nog tot eind 2020 kunnen inruilen voor een kad-oh-bon in Stationsstraat 11. Met deze kad-oh-bon kunnen klanten daarna terecht bij deelnemende winkels.

Klanten kunnen tijdens dit weekend het shoppen ook combineren met een bezoek aan Coup de Ville. Deze artistieke wandeling met als thema ‘chasing flowers’ toont uiteenlopende werken van een dertigtal internationale kunstenaars. Filmliefhebbers kunnen het winkelweekend afsluiten op de Grote Markt met een unieke drive-in cinema-ervaring.

105.9
Lokeren
107.9
Sint-Niklaas