• Jong gezin naar ziekenhuis na frontale klap
  In de De Stropersstraat zijn donderdag even voor 17.30 uur een moeder en haar twee kinderen gewond geraakt na een zwaar verkeersongeval in de richting van Nederland.
 • Inbrekers stelen loodzware kluis uit OCMW-gebouw
  Inbrekers hebben tijdens de nacht van zondag op maandag twee kluizen gestolen uit het OCMW-kantoor in de Kerkstraat. Een van de brandkasten was loodzwaar en werd op een karretje naar buiten gerold. De kluizen waren gevuld met geld en prepaidkaarten.
 • VIDEO. Nergens zijn er meer zonevreemde bossen dan hier
  Nergens in Oost-Vlaanderen zijn er zo veel zonevreemde bossen als in Stekene. Dat blijkt uit de kaarten van het Agentschap Natuur en Bos. De bossen staan op gronden die eigenlijk bestemd zijn voor bijvoorbeeld wonen of industrie. Volgens de Confederatie Bouw zijn die zonevreemde bossen nadelig voor de eigenaars van de percelen, want die zien de waarde van hun stuk grond sterk dalen.
 • Stekense Fleur (10) hoopt Laura Tesoro achterna te gaan
  De tienjarige Fleur toont vanavond haar zangkunsten in ‘The Voice Kids’. Ze schreef zich zonder medeweten van haar ouders in, schopte het tot de laatste preselecties en hoopt door haar idool en jurylid Laura Tesoro gekozen te worden.
 • FOTO. Middeleeuws spektakel aan de Koebrug
  In Klein-Sinaai werd je het voorbije paasweekend even terug gekapulteerd in de tijd. Ter gelegenheid van het achthonderdjarig bestaan als zelfstandige parochie werd een heus middeleeuws dorp opgebouwd aan de Koebrug. Meer dan 2.500 nieuwsgierigen kwamen een kijkje nemen. Ook de boottochten tussen Koebrug en Keyzershof en de gegidste wandelingen vielen duidelijk in de smaak.
 • Quizzen na Pasen
  Op zaterdag 22 april organiseert Groen Stekene de 'Vijgen na Pasen Quiz'.
 • Nieuw speelpleintje in centrumwijk
  n de centrumwijk werd het voorbije weekend een nieuw speelpleintje geopend door het gemeentebestuur. De kinderen gingen al snel op ontdekking en vonden ook paaseitjes terug die verstopt werden door het wijkcomité. Nadien werd de buurt getrakteerd op een drankje en mochten de kinderen aanschuiven voor een ijsje.
 • Equal Idiots in Cramme Concert Club
  Cramme Concert Club pakt vrijdagavond opnieuw uit met een topper. Equal Idiots zakken af naar Stekene.
 • Xclusive gaat 'cashless'
  Zaterdagavond staat Xclusive op het programma. Het wordt het eerste volledig cashless event in het Waasland. Freestyle Events liet zich inspireren door festivals waar geen cash meer circuleert en past deze nieuwe trend nu ook voor het eerst toe in het landelijke Stekene.
 • Inbreker verwondt drie agenten, maar wordt gevat
  Dinsdagavond omstreeks 21 uur kwam bij de politie een melding binnen van een inbraak in vrije basisschool de Zevensprong in de Nationalestraat in Kemzeke. Twee ploegen van de politiezone Waasland-Noord waren snel ter plaatse. Wanneer de politiemensen de doorzoeking van het gebouw wilden aanvangen, sprong de inbreker door het door hem kapot geslagen raam naar buiten.